top of page

Gefeliciteerd! Je bent zwanger.

Een bijzondere maar soms ook een zware tijd.

Je voelt je lichaam veranderen, en misschien heb je last van zwangerschapsklachten.

Een massage kan helpen je klachten te verlichten, een moment voor jezelf te nemen en tot ontspanning te komen.

WELLNESS OASE OOST heeft een aantal behandelingen die speciaal zijn afgestemd op jouw zwangerschap.

Het belangrijkste is dat het voor jou goed voelt en dat je je kunt ontspannen.

Ik geef je al mijn aandacht.

Massage tafel voor zwangeren Wellness Oa

Zwangerschapsmassage

60 min, € 65 incl warm waterkussen

Je kunt kiezen of je tijdens deze massage op je zij ligt ondersteunt door een aantal kussens of op een speciale zwangerschapstafel met uitsparing. De massage werkt ontspannend, versoepelt je pijnlijke spieren, en stimuleert de bloedcirculatie van jou en je kindje. Je ademhaling wordt dieper en het zorgt voor rust in je hoofd. 

Ik masseer met verwarmde olie op basis van amandel en jojoba, wat zorgt voor goede elasticiteit van de huid om zo het ontstaan van zwangerschapsstriemen te voorkomen.

Thaise Yoga Massage voor zwangeren

60 min, € 67,50

Thaise Yoga Massage voor zwangeren, is een actieve massage met makkelijk zittende kleding. Door te luisteren, te kijken en te voelen word je in verschillende houdingen gebracht waarin je gemasseerd en gestretcht wordt.

Alles met aandacht en in een rustig tempo, zodat je je bewust wordt van wat er speelt in je lijf en durft aan te geven waar je grenzen liggen.

Door middel van zachte druk op de spieren en energiebanen en lichte strekkingen voel ik waar spanning zit in het lichaam om dan vervolgens iets dieper en steviger te werken en de strekkingen aan te passen aan jouw klachten.

Deze manier van aanraken schept ruimte in lichaam en geest en zorgt voor een betere ademhaling en je voelt de energie weer stromen.

Please reload

Zwangerschapsarrangement

150 min, incl. bad € 135

Zwanger zijn is een bijzondere en mooie tijd. In 9 maanden veranderd er veel, je lijf heeft extra zorg en aandacht nodig.

Daarom heeft WELLNESS OASE OOST een speciaal arrangement voor jou samengesteld.

Dit bestaat uit diverse massagetechnieken en een heerlijk ontspannend bad.

Vooraf bespreken we samen wat je klachten en behoeftes zijn en hoe de behandeling zal verlopen.

De ontspanningsmassage geef ik op de speciale massagetafel geschikt voor zwangeren en de Thaise Yoga massage inclusief de Rebozo massage vinden plaats op de thaise yoga mat.

 

Rebozo massage is een massage die wordt uitgevoerd met een traditionele draagdoek, de Rebozo, en waarbij het lichaam zachtjes wordt gewiegd. Deze massage leidt tot een diepe ontspanning.

Please reload

bottom of page