top of page

Prachtige ruimte voor de massage, Sylvia deed er alles aan om ervoor te zorgen dat ik me op m'n gemak voelde. De zwangerschapstafel met gaten voor buik en borsten was echt geweldig! En door het waterkussen kon ik ook op m'n rug liggen. Ik was helemaal ontspannen na de massage en dat was precies waarvoor ik kwam.

Anoniem

Sylvia was very friendly , before the treatment she explained what she would do and made sure I am comfortable and relaxed. I definitely recommend to anyone to visit her beautiful atmospheric place.

Irini

De naam Wellness Oase (Oost) is goed gekozen; vanaf het moment dat je bij Sylvia de salon binnenstapt tot het moment dat je weer buitenstaat (voor je gevoel uren later) wordt je als het ware ondergedompeld in rust, toewijding, ontspanning, aandacht etc. Naast een bijzonder kundig uitgevoerde massage biedt Sylvia oprechte interesse voor de mens achter het lijf. Meer dan een massage: een beleving!

Anoniem

"Sylvia was super vriendelijk en haar prachtige zolder/penthouseverdieping is perfect om tot rust te komen. Heel sfeervol ingericht. Sylvia legde van tevoren goed uit wat ze zou gaan doen en na afloop werd ik verwend met een kopje thee en wat lekkers. Ze masseerde heerlijk en nam er veel tijd voor. Zeker een aanrader!"

Channah

"Heerlijk."

Milou

"Heerlijk uitgebreid arrangement gehad! Sylvia neemt alle tijd voor je en zorgt ervoor dat je je volledig kunt ontspannen. Ze past de massage aan op jouw wensen, bijvoorbeeld de focus op de rug."

Marloes

"Alleen maar positieve ervaringen met Wellness Oase. Er wordt geluisterd en gekeken naar mijn behoeftes. Het is niet alleen ontspannend, maar ook verlichtend voor mijn lichamelijke en mentale pijntjes. "

Tisja

Please reload

Wellness Oase Oost
bottom of page