top of page
achtergrond massage 2 copy 3.jpg

Waarom een massage?

Een massage leert je te voelen, te luisteren, en te ervaren wat je lichaam je heeft te vertellen.Het maakt je bewuster. Het kan je inzicht geven in hoe je met jezelf omgaat en hoe je in het leven staat. Het bevordert je gezondheid, en je geestelijke en lichamelijk welzijn en herstelt het evenwicht tussen lichaam en geest. 

Elke massage is anders omdat ik masseer vanuit mijn intuïtie en de massage afstem op jou, aan de hand van jouw wensen, klachten en behoeften op “het” moment.

 

 

Na een lichaamsmassage en/of lichaamsbehandeling is er ruim de tijd om even bij te komen op de massagetafel of op het dakterras onder het genot van een kopje kruidenthee.

Ook is het mogelijk om na of voor de massage te genieten van een kruidenbad, een voetenbad, een lichaamsscrub en/of een lichaamspakking. Zie behandelingen.

 

Aqama massage

90 min, € 87,50 incl bad

Bij een AQAMA massage lig je ontspannen op je rug op 2 met warmwater gevulde kussens.

In deze houding kan door gebruik van olie en de warmte van de kussens zowel de voorkant als de achterkant van het lichaam gemasseerd worden waarbij de handen tussen het kussen en de rug worden geplaatst.

Doordat de spieren en gewrichten warm worden zullen deze makkelijker ontspannen en dit is een weldaad voor lichaam en geest.

En heeft u problemen met een behandeling in buikligging of heeft u rug, nek en/of schouderklachten? Het AQAMA kussen past zich moeiteloos aan, waardoor u altijd comfortabel ligt.

De massage wordt afgesloten met een heerlijke gezichts- en hoofdmassage.

Wellness/Antistressmassage

60 min, € 65 (€ 67,50 met warmwaterkussen) - 90 min, € 95 ( € 97,50 met warmwarmtekussen)

Ik maak gebruik van een aantal massagetechnieken uit oa. de klassieke massage, holistische massage, pulsing (zachtjes schudden), spier&gewrichtsontspanning dmv stretching en ademhalingstechnieken.

De massage kan ontspannend of activerend zijn.Ik werk met warme olie en warmecompressen- voor een extra rustgevend en verwarmend gevoel.

Ik eindig de massage met een gezichts en hoofdmassage.

 

Zwangerschapsmassage

60 min, € 65 incl. warm water kussen

Je kunt kiezen of je tijdens deze massage op je zij ligt ondersteunt door een aantal kussens of op een speciale zwangerschapstafel met uitsparing. De massage werkt ontspannend, versoepelt je pijnlijke spieren, en stimuleert de bloedcirculatie van jou en je kindje. Je ademhaling wordt dieper en het zorgt voor rust in je hoofd. 

Ik masseer met verwarmde olie op basis van amandel en jojoba, wat zorgt voor goede elasticiteit van de huid om zo het ontstaan van zwangerschapsstriemen te voorkomen.

Thaise Yoga Massage / Thaise Yoga Massage voor zwangeren

60 min, € 67,50

Thaise Yoga Massage is een actieve massage met makkelijk zittende kleding. Door te luisteren, te kijken en te voelen word je in verschillende houdingen gebracht waarin je gemasseerd en gestretcht wordt.

Alles met aandacht en in een rustig tempo, zodat je je bewust wordt van wat er speelt in je lijf en durft aan te geven waar je grenzen liggen.

Door middel van zachte druk op de spieren en energiebanen en lichte strekkingen voel ik waar spanning zit in het lichaam om dan vervolgens iets dieper en steviger te werken en de strekkingen aan te passen aan jouw klachten.

Deze manier van aanraken schept ruimte in lichaam en geest en zorgt voor een betere ademhaling en je voelt de energie weer stromen.

Ontspannende warme-olie massage

90 min, € 85

Rustige ritmische massage gericht op ontspanning. Volledige lichaamsbehandeling uitgevoerd met lange en vloeiende bewegingen over de volledige lengte van het lichaam. Ook de technieken drukken, kneden en wrijven worden gebruikt. Het lichaam wordt rustig en de verbinding met het hele lichaam ervaar je als een diepe ontspanning. Je voelt de energie in je lichaam weer toestromen. Ik eindig de massage met een gezichts-en hoofdmassage. Na de massage volgt een warm ontspannend kruidenbad.

 

Guasha gezichtsbehandeling

60 min, € 55

Deze behandeling bestaat uit reiniging van de huid, massage van het gezicht en hals en de guasha gezichtsbehandeling met hoornen schrapers.

Dit is een speciale ontspannende behandeling voor het gezicht. Deze uiterst zachte techniek heeft als doel om de energie-doorstroming en de doorbloeding in het gezicht te verbeteren. De betere doorbloeding van het gezicht geeft de huid een gezonde kleur en de versteviging van het bindweefsel geeft het gezicht een jongere en frisse uitstraling.

Massage van voeten, handen, gezicht, hoofd en schouders

75 min, € 75 incl. voetenbad

Een ontspannende massage liggend op een warmwaterkussen.

De behandeling begint met een heerlijk voetenbad met toegevoegde magnesiumvlokken. Daarna volgt de massage van de voeten en de handen. Vervolgens wordt het gezicht gereinigd en volgt de schouder-, hoofd- en gezichtsmassage. Tijdens deze behandeling wordt alleen gebruik gemaakt van parabeenvrije en natuurlijke producten.

Please reload

bottom of page